top of page

Van A tot Z: Rolmodellen Kaartenset

In partnership with:

titel2.png

Only available
in Dutch

Screen Shot 2021-09-02 at 11.13.38.png
Sennay front.png
Untitled design (5).png

Super leuk dat je interesse hebt in onze kaartenset!

 

Wat doet een burgemeester of een regisseur? Wist je dat atletiek je helpt om beter en langer te concentreren? Wat zou jij willen veranderen in jouw omgeving en hoe zou jij hiervoor actie voeren?

Deze unieke kaartenset is ontwikkeld om kinderen op een inclusieve manier kennis te laten maken met inspirerende Nederlandse rolmodellen en hun beroepen!

 

Vergroot de woordenschat van het kind en oefen samen de letters van het alfabet. Bespreek hun ideeën en interesses, ontdek spelenderwijs via interactieve vragen verschillende soorten beroepen en bewonder samen de mooie en kleurrijke portretten van de rolmodellen!

 

Rolmodellen Kaartenset!
 

Bestel hier!

“It is time for parents to teach young people early on that in diversity there is beauty and there is strength.”

Maya Angelou

De oprichters

Met veel liefde hebben wij anderhalf jaar lang een educatieve kaartenset samengesteld waarin onze families en vrienden en hopelijk ook anderen zich in kunnen herkennen. Wij zijn ontzettend trots om ons eerste inclusieve speelgoed met iedereen te delen. Wij hopen hiermee kinderen, ouders, leerkrachten en verzorgers te kunnen inspireren.

 

Onze missie is het toegankelijk maken van inclusieve boeken en nu ook speelgoed voor elk kind, ofwel het normaliseren dat ondergerepresenteerde personages het verhaal leiden. Met de Rolmodellen Kaartenset willen wij kinderen op een speelse manier informeren, inspireren en meer veerkracht bieden om hun eigen levens op te bouwen zoals ze dat zelf willen! We kunnen niet wachten om jullie verhalen te horen en vooral dit samen met jullie te ervaren!

 

Doen jullie mee?

 

Subscriber review with text and image- posts- insta (1).png
Untitled design (10)_edited.png

Anne Mpaulo en Linzi Fidelin willen graag iedereen hartelijk bedanken die heeft bijgedragen aan het realiseren van de Rolmodellen Kaartenset:

Onze families, partners en onze vrienden, Anouschka Boswinous, de rolmodellen, Leila Jaffar, Radi Suudi, Madris Durić, Christel Meijer, Claude Fidelin, Lars Eggen, Martine Heemskerk, Ludocards en Lol Media.

bottom of page