Screen Shot 2022-05-10 at 11.38.05.png

Over ons

Wij zijn Anne & Linzi en we vertellen graag waarom we met Ani's World zijn begonnen. 

Wanneer kinderen een verhaal lezen met een hoofdpersonage dat er uitziet zoals zij, leren ze fundamentele levenslessen en eigenschappen, zoals compassie, empathie en ontwikkelen een groeiende positieve houding naar anderen.

Mede omdat we ook allebei uit jonge gezinnen komen, willen we graag samen met families dezelfde reis nemen naar een inclusiever thuisbibliotheek en deze samen te vullen met magische, kwalitatieve en representatieve boeken.

Het is niet genoeg voor kinderen om met een eenzijdig beeld op te groeien en hierdoor in hun educatie belangrijke kritische levenslessen/eigenschappen mislopen. Wij willen niets liever dan bijdragen aan het zelfbewustwordingsproces en de leesvaardigheid van alle kinderen. 

Vanaf het moment dat we met Ani's World zijn begonnen zijn we overweldigd door alle steun die we krijgen van onze familie, vrienden en alle leden. We beseffen dus heel goed dat we alles te danken hebben aan onze community die duidelijk aan hun kinderen van jongs af aan bewust willen meegeven dat er verhalen vanuit diverse perspectieven verteld moeten worden!

Het team

About%20us_edited.png

"Wij maken onze eigen levens dagelijks steeds een beetje inclusiever en het mooiste hiervan is dat wij onze producten samen met onze leden kunnen ervaren."

Anne Mpaulo:
Medeoprichter

WhatsApp Image 2019-07-24 at 1.23.34 AM

"Alle kinderen moeten zichzelf kunnen herkennen in de boeken die ze lezen. Ik werk hier met alle plezier aan om dit mogelijk te maken!"

Linzi Fidelin:
Medeoprichter

PicturePeople (1 van 1).jpg

Leila Jaffar & Radi Suudi:
Vertalers & sensitivity readers

"Wij zijn ontzettend blij om onderdeel uit te maken van de Ani's World team! Ani is geweldig! Het is heel makkelijk om van haar te houden!”

Leslie-Ann Beary:
Brand Ambassador

"There are so many occasions that I pull my chair up to tables where there are no representations of me. I want to be part of more spaces that not only have a chair for me, but when I’m in the chair I feel right at home.

I feel that with Ani’s world, the chair was designed for me.

Ani’s World is a safe space where I feel comfortable,  and it's somewhere that I want to share with my children, who deserve a space that is made for them too."

Screen Shot 2022-04-22 at 12.28.13.png

Momenteel hebben wij geen open vacatures, maar we staan altijd open voor bevlogen en slimme mensen die geven om inclusiviteit. Mail ons op info@by-ani.com en we nemen contact met je op.

Playing_ecommerce (2).jpg

Our Partners

anouschka.png

Anouschka Boschwinous:

 

Rolmodellen kaarten illustrator

"Met heel veel plezier heb ik met Ani's World gewerkt aan de illustraties en vormgeving van de Rolmodellen Kaartenset. Het was een eer om de gezichten van de zesentwintig rolmodellen te bestuderen en om te zetten tot kleurrijke speelse kaarten."

unnamed.jpg

Esmee Boerdijk:

 

Brand illustrator

"Het maken van een illustratie waar kinderen veel van gaan leren maakt het tekenproces zo inspirerend! Ik hoop dat alle kleine fans van Ani's World dikke vrienden worden met Ani!"