top of page

Doneer jij ook een rolmodellen kaartenset?

Subscriber review with text and image- posts- insta (1)_edited.png

Doneer rolmodellen kaartensets aan Taal Doet Meer!

Help mee met het doneren van de rolmodellen kaartensets aan Taal Doet Meer!

Vanaf 6 april 2022 gaan wij organisaties steunen die graag gebruik willen maken van onze kaartensets maar hier geen budget voor hebben.

We waren erg verrast toen we bij toeval onze kaartensets tegenkwamen op de website van Taal Doet Meer. Wij vinden het erg belangrijk om te kunnen bijdragen aan taal, nu ook via het doneren van een kaartenset.

"Taal Doet Meer wil eraan bijdragen dat Utrechters elkaar begrijpen en verstaan. We zorgen er met een netwerk van vrijwilligers en partners voor dat taal geen belemmering vormt om mee te doen in de Utrechtse samenleving. Taal Doet Meer koppelt goed opgeleide vrijwilligers aan kinderen van Utrechters met een taalachterstand. Wij ondersteunen kinderen en jongeren bij Nederlandse taal, huiswerk, algemene ontwikkeling en toekomstperspectief. Hierbij trekken we samen op met formeel onderwijs om school en thuis te verbinden, de inspanningen van school te versterken en om kansen te helpen creëren."

Met plezier steunen wij de actie van Taal Doet Meer door de aangeboden hoeveelheid kaartensets te verdubbelen. Help je mee?

Copy of Ani posts- insta (10).png
Queeractiviste_Tekengebied 1.png

Doneer naast rolmodellen kaartensets ook boekendozen!

Wij willen hiermee families en organisaties steunen die de rolmodellen kaartensets en boekendozen goed kunnen gebruiken.

De kaartensets en boekendozen zijn bestemd voor kinderen, families en organisaties die het goed kunnen gebruiken en niet de financiële middelen hebben om ze zelf aan te schaffen.
 
Doneer naar keuze een eenmalige boekendoos of een abonnement ter aanvulling van de inclusieve en diverse boekencollecties van families en organisaties. Met deze boekendozen en kaartensets geef je kinderen meer zelfvertrouwen om boeken te lezen waarin ze henzelf kunnen herkennen.

bottom of page